Anettes Fotvård Happy Feet

Jag är en man som jobbar som byggarbetare i Nyköping. Det här jobbet är tungt, och efter flera år med bygg och renoveringsjobb med mera har nu kroppen börjat säga ifrån. Jag är inte den som klagar, men frugan såg på mig att jag hade ont i fötterna, och såg till att jag kom iväg på medicinsk fotvård i Nyköping. Jag har jag nu gått till ett företag som heter Anettes Fotvård Happy Feet. Det är det bästa jag gjort någonsin, i alla fall något av det bästa, för denna fotvård är helt fantastisk, och den hjälper. Jag tycker det vore bra om fler personer fick upp ögonen för medicinsk fotvård i Nyköping, och för er som bor här i mina trakter kan jag inget annat än att rekommendera er till att gå till just Anettes Fotvård Happy Feet. Det är klart att mina förslitningsskador i bland annat i fotlederna inte försvinner i och med att jag går på fotvård, men något som känns så fantastiskt bra kan ju bara göra nytta! Jag har blivit bättre på att lyssna på min kropps signaler, och de signaler jag får efter fotvård är 100 procents välbefinnande och smärtlindring. Anettes Fotvård Happy Feet vänder sig till alla som önskar medicinsk fotvård i Nyköping. Företaget är ganska nystartat och alla som behöver hjälp kan gå dit eftersom de erbjuder många olika behandlingar inom fotvård. Hon Jangebro som äger och driver det här företaget är utbildad vid Axelssons Gymnastiska Institut till diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut. Hon är medlem och försäkrad hos Sveriges fotterapeuter, och även om företaget må vara nystartad är Jangebro enormt erfaren och skicklig. Jag är så glad att jag får dessa behandlingar i medicinsk fotvård här i Nyköping!